S EOM v jedné stopě 2012 aneb Skorojarní jizerskohorské běžkování

18.03.2012 08:34

Tým EOM/5 uspořádal pro všechny příznivce běžeckého lyžování a pohybu v přírodě v polovině března roku 2012 výtečnou akcičku. Konala se z pátka 16.3. na sobotu 17.3. 

 

Pátek - přípravy a zábava:

V pátek odpoledne jsme se ubytovali na jizerskohorské chatě Ludmila v Bedřichově, kde pro nás byla připravena večeře. Poté jsme se vydali za zábavou do nedalekého bowling centra. 

 

Sobota - sport a čerstvý vzduch:

Druhý den ráno jsme se s běžkami na nohou nechali vyvézt lyžařským vlekem na Malinovku, po jejímž vrcholku jsme doputovali na start naší výpravy, na  Maliník . Odtud jsme se vydali na naši 19 km dlouhou pouť, při které nás celý den provázelo příjemné sluníčko (15-20°C). Nejdříve jsme se se pohybovali poblíž Bedřichovské břehrady, odkud jsme putovali na Hřebínek a odsud po Nové cestě na Kristiánov, Novou Louku a pak zpět do Bedřichova.

 

Celou trasu si můžete prohlédnout ZDE.

 

Počet účastníků:

Pátek - 8

Sobota - 7


Hodnocení:

Všichni účastníci si akci pochvalovali, vždyť také v tak krásném počasí si v jeden den zalyžovat a za nějakých 40 minut mít možnost se třeba v Mladé Boleslavi vykoupat, to už je jak pobývat v daleké Dubaji. A právě díky této exkluzivitě akce přinesla všem účastníků rychlý odpočinek, tedy minimálně ten psychický. Organizátorům tedy patří jednička s hvězdičkou.

Fotogalerie: S EOM v jedné stopě 2012