Krkonošské putování týmu DMS-CZ/SK

05.06.2015 00:10

V posledním období se tým vývoje a podpory systému DMS-CZ/SK  rapidně rozrostl a všichni cítili touhu se navzájem lépe poznat, trávit společné chvíle. Při bowlingu na Servisním fóru ve Špindlerově Mlýně se proto tým dohodl, že uspořádá vícedenní pěší výlet.


Čekaly nás 4 dny a 3 noci na hřebenech našich nejvyšších hor, v blahodárné nadmořské výšce se zajištěnou organizací pochodu a s rezervovaným ubytováním v příjemných horských chalupách. Akce byla zároveň spojena s následným pracovním setkáním s partnery systému DMS-CZ/SK, které bylo pro účastníky expedice milým završením krásného víkendu a pro ty, kteří dorazili jen na toto setkání, zase milým rozptýlením a přípravou na aktivní dovolenou.

TRASA:
https://mapy.cz/s/iuej

HARMONOGRAM:

  • Pátek 5.6.2015 - ubytování v penzionu Relax - www.pensionrelax.cz , velká oslava setkání v restauraci penzionu a také v protilehlém bowlingu.
  • Sobota 6.6.2015 - celodenní pochod z Velké Úpy kolem chaty Foměnka na Růžohorky a dále na Sněžku, ze které jsme sestupovali přes chatu Jelenka do Malé Úpy (Pomezní Boudy), konkrétně Boudy Malá Úpa - www.boudamalaupa.cz - kde jsme se ubytovali. Následovala oslava pochodu.
  • Neděle 7.6.2015 - půldenní pochod z Malé Úpy přes Spálený Mlýn a chatu Jana do Velké Úpy opět do penzionu Relax. Následovala oslava setkání s dorazivšími kolegy na pondělní Zadávací skupinu DMS-CZ/SK.

POČET ÚČASTNÍKŮ:
24 horalů

FOTOGRAFIE:
Kromě zde uložených fotografií jsou další velmi pěkné fotky k nalezení zde: https://goo.gl/photos/6pWXKfzKNBXkTsbY6

Fotogalerie: Krkonošské putování týmu DMS-CZ/SK

Tato fotogalerie je prázdná.